Botella | Barril

BRETTASAURUS Brett IPA

Fermentació 100% Brettanomyces durant 4 mesos en tanc d'inoxidable. Destaquen els matisos a Fruita Tropical que dona el Brett en 1a Fermentació, acompanyat d'un aroma i una amargor agradable produït pel dry hopping. Poc Funky.


Malt d'Ordi, Malt de Blat, Flocs de civada, Llúpol i Llevat.
7,8% a/v
IBUS 47

VEREMA Catalan Grape Ale

Verema és una infusió entre cervesa i vi que uneix al celler Lagravera i la Granja Cervesera Lo VIlot de la comarca del Segrià. En aquesta Catalan Grape Ale de Fermentació espontània només s'utilitzen ingredients locals i ecològics que expressen el "Terroir" de la nostra zona. De color rogenc i notes a raïm amb un lluger toc àcid que et faran sentir una experiència única.


Malt d'ordi, malt de blat, flocs de civada, llúpol i raïm
5,5% a/v
IBUS 12

OLD SKULL Old Ale Whisky Barrel Aged

Cervesa fosca d'estil anglès envellida en botes de Whisky. En boca és maltosa amb tocs d'èster afruitats i notes a cacau i fruites seques, en equilibri amb la fusta i el whisky.


Malt d'ordi, flocs de civada, llúpol i llevat
8,5% a/v
IBUS 16

14 TROPICAL FUNKY Dry Hopped Fruit Sour

Ale àcida, color albercoc i afruitada. Temperatura 6-8ºC.
Mescla d’estils entre les cerveses àcides amb fruites i les IPAs. Elaborada amb albercocs naturals locals i gran quantitat de llúpol afegit desprès de la fermentació, que la fan una cervesa original i molt aromática, mentre que en boca és poc amarga i alhora àcida.


Aigua, malt d'ordi, albercocs, flocs de civada, llúpol i llevat.
4,8 % a/v
IBUS 20

13 PSICOCHERRY Fruit Sour Ale

Ale àcida color cirera, suau i refrescant. Temperatura 6-8ºC.
Cervesa elaborada amb lactobacillus, sacharomyces i amb cireres naturals d’Almacelles. De cos baix – mig amb una acidesa làctica que la fa molt refrescant i bevible. Aquesta acidesa combina amb el sabor a cireres, també lleugerament àcides alhora que dolces. En nas és barregen els aromes provinents de la fermentació làctica junt amb l’aroma de la fruita.


Aigua, malt d'ordi, flocs de civada, cirera natural, llúpol i llevat.
4,5 % a/v
IBUS 19

HOP CORN Hoppy Cream Ale Col·laboració amb La Calavera.

Ale rossa, suau i molt refrescant
És una cervesa que combina dos estils, un estil cream ale fet amb un percentatge elevat de flocs de blat de moro que li donen un perfil crispi i sec, junt amb la combinació dels matisos del llevat ale i el llevat lager, i alhora una combinació amb l’estil hoppy que aporta gran quantitat de llúpols aromàtics. De color pàlid, seca i alhora sedosa i llupolada – molt refrescant i fàcil de beure.


Aigua, malt d'ordi, flocs de blat de moro, llúpol i llevat
4,8 % a/v
IBUS 63

12 TU RAY Rye IPA

Ale amb sègol, cos mig, afruitada i alcohòlica.
Indian Pale Ale elaborada amb sègol, de color coure fosc i cos mig. Els aromes i els sabor recorden clarament a resines de pi amb un toc final a fruites de pinyol i fruites tropicals, sabors que es troben ben acompanyats amb el carácter de la malta de sègol que alhora compensa l’amargor del llúpol.


Aigua, malt d'ordi, malt de blat, malt sègol, llúpol i llevat.
7,2 % a/v
IBUS 88

11 SANT JOSEPH Pale Ale

Ale rossa, cos mig, suau. Temperatura: 4-8ºC
Pale Ale elaborada amb ingredients de cultiu propi ecològic, color daurat i baixa carbonatació. En boca cos mig i lleugera amargor que queda equilibrada amb la baixa graduació alcoholica de la cervesa. Estil típicament d’estiu tot i que es pot consumir durant tot l’any, treu la set.


Aigua, malt d'ordi, flocs de civada, llúpol i llevat.
4,5 % a/v
IBUS 25

MONSTRE BU New England Indian Pale Ale Col·laboració amb Quer.

Afruitada, refrescant i fàcil de beure
És una cervesa fora d’estil, tot i que es molt aromática i presenta sabors i aromes a fruites tropicals com els d’una IPA és massa poc amarga per a l’estil. De color ataronjat, bastant tèrbola i sedosa, sembla més un suc de fruites que una cervesa – característica que li ve donada per la elevada concentració de civada – refrescant i fàcil de beure.


Aigua, malt d'ordi, llúpol, flocs de civada i llevat
5,5 % a/v
IBUS 69

10 BLACK POWER Imperial Stout

Ale negra, maltosa amb cos i alcohòlica
Cervesa negra intensa, forta, alcohòlica, maltosa i alhora llupolada, amb notes torrefactes i fruits negres i/o secs i un final càlid. Escuma densa i persistent de color canela fosc. Tot i els sabors intensos, els components es fonen per crear una cervesa complexa i alhora harmoniosa.


Aigua, malt d'ordi, llúpol, flocs de civada i llevat
8,5% a/v
120 IBUS

09 CYDÒNIA Fruit American IPA

Ale ambre, amarga i afruitada, amb codony
Recepta del Club Cerveser Can Navarra de Girona que aquest cop ha volgut compartir amb nosaltres. Cervesa de color coure amb cos mitjà i aromes i sabors a codony i fruites tropicals. Unió harmoniosa entre fruita i cervesa, el caràcter del codony és evident però en equilibri, aportant un toc aspre, sec i cítric.


Aigua, malt d'ordi, llúpol, flocs de civada, civat i codony
6,5% a/v
71 IBUS

08 HOPPY PILS Bohemian Pilsner

Lager color palla, amarga i seca
Cervesa rossa de color a palla, molt ben integrada, suau, seca i llupolada. Una làger pàl·lida altament atenuada sense sabors marcats a malt, i tot i que típicament és un estil ben equilibrat en aquest cas es troba decantat cap al perfil llúpolat, essent més amarga en boca del que marca l’estil. Servida freda és refrescant i treu la set.


Aigua, malt d'ordi, llúpol, flocs de civada i llevat
5,3% a/v
60 IBUS

07 GARIPA American Wheat IPA

Ale rossa de blat, floral i amarga
Cervesa rossa de blat, refrescant i fàcil de beure tot i tenir 80 IBUS d’amargor, ja que contrasten en boca amb el malt de blat. La fermentació neta permet sabors a blat com pa, massa… que es complementen amb els aromes florals i especiats del llúpol i una amargor més alta que les qualitats a llevat típiques de les cerveses de blat europees.


Aigua, malt d'ordi, malt de blat, llupol i llevat
5,8 % a/v
80 IBUS

06 LISKA American IPA

Ale rossa, amarga, seca i afruitada
Cervesa rossa i seca amb llúpols americans resinosos i cítrics, complexa i alhora refrescant. El balanç és marcadament cap al llúpol, amb un perfil de fermentació net, final sec i malt de suport net que permet al llúpol destacar a través d’ell. Sabors i aromes a fruites exòtiques i resina.


Aigua, malt d'ordi, llúpol, flocs de civada i llevat
6,0% a/v
60 IBUS

05 ZATEC Pale Ale Belga

Ale rossa, suau i sense Gluten
Cervesa rossa apta per a celíacs (tractament del gluten), concebuda com una ale belga moderadament maltosa, una mica afruitada, fàcil de beure, de color ambre i poc amarga. El caràcter maltòs tendeix a ser de bescuit amb un lleuger torrat mentre que el del llúpol és moderadament floral.
Nº de llicència ES-036-001


Aigua, malt d'ordi, llúpol, flocs de civada i llevat
5,5% a/v
25 IBUS

04 ANTIGA Ale fosca, maltosa, dolça i suau

Ale fosca, maltosa, dolça i suau
Cervesa fosca amb cos mig, cremosa, càlida i amb elevada complexitat tot i que d’alcohol moderat per a l’estil. Inclinada cap a un perfil maltòs, amb sabors i aromes que recorden a la xocolata, els fruits secs i a la fusta en barrica (xerès, porto…). Caràcter dolç i poc llúpolat, ja que s’ha anat perdent en l’envelliment de la cervesa


Aigua, malt d'ordi, llúpol, flocs de civada i llevat
6,0 % a/v
35 IBUS

03 SCOTTISH Scottish Heavy

Ale torrada i suau
Cervesa torrada de color coure fosc tipus Scottish amb cos baix i fàcil de beure. Cervesa que destaca pels diferents malts torrats que porta, generalment caramelitzats, aroma i sabor a pa torrat i pa de pessic . Llúpols només per a balancejar i recolzar el malt.


Aigua, malt d'ordi, llúpol, flocs de civada i llevat
4,8% a/v
23 IBUS

02 ORIGINAL IPA English IPA

Ale ambre, amarga i afruitada
Cervesa amb reflexes de color ambre del tipus American IPA, lleugerament maltosa tot i que decididament llupolada i amarga. Cervesa complexa, moderadament forta i alhora refrescant. Amb una escuma prominent i una carbonatació agradable que resalta tots els seus aromes.


Aigua, malt d'ordi, llúpol, flocs de civada i llevat
6,7% a/v
57 IBUS

01 BLAT ECO Weissbier

Ale Rossa de Blat - Ecològica
Cervesa rossa de blat tipus alemany i ecològica (certificada pel CCPAE). Suau i fàcil de beure, molt poc amarga i amb un toc àcid refrescant. Alta carbonatació, final sec i sensació en boca cremosa, amb notes a plàtan i clau d’espècia d’olor que són producte del llevat de blat.


Aigua, malt d'ordi, malt de blat, llupol i llevat
5,2% a/v
16 IBUS

Design Piqture