Botella | Barril

ZATEC Pale Ale Belga.

Ale rossa, suau i sense Gluten (Nº de llicència ES-036-001)
Cervesa rossa apta per a celíacs (tractament del gluten), concebuda com una ale belga moderadament maltosa, una mica afruitada, fàcil de beure, de color ambre i poc amarga. El caràcter maltòs tendeix a ser de bescuit amb un lleuger torrat mentre que el del llúpol és moderadament floral.  


Aigua, malt d'ordi, llúpol, flocs de civada i llevat
5,5% a/v
IBUS 25

SANT JOSEPH Pale Ale

Ale rossa, cos mig, suau i sense gluten (Nº de llicència ES-036-001). Temperatura: 4-8ºC
Pale Ale elaborada amb ingredients de cultiu propi ecològic, color daurat i baixa carbonatació. En boca cos mig i lleugera amargor que queda equilibrada amb la baixa graduació alcoholica de la cervesa. Estil típicament d’estiu tot i que es pot consumir durant tot l’any, treu la set.


Aigua, malt d'ordi, flocs de civada, llúpol i llevat.
4,5 % a/v
IBUS 30

BLAT ECO Weissbier

Ale Rossa de Blat - Ecològica
Cervesa rossa de blat tipus alemany i ecològica (certificada pel CCPAE). Suau i fàcil de beure, molt poc amarga i amb un toc àcid refrescant. Alta carbonatació, final sec i sensació en boca cremosa, amb notes a plàtan i clau d’espècia d’olor que són producte del llevat de blat.


Aigua, malt d'ordi, malt de blat, llupol i llevat
5,2% a/v
IBUS 16

TROPICAL FUNKY Dry Hopped Fruit Sour.

Ale àcida, color albercoc i afruitada. Temperatura 6-8ºC.
Mescla d’estils entre les cerveses àcides amb fruites i les IPAs. Elaborada amb albercocs naturals locals i gran quantitat de llúpol afegit desprès de la fermentació, que la fan una cervesa original i molt aromática, mentre que en boca és poc amarga i alhora àcida.  


Aigua, malt d'ordi, albercocs, flocs de civada, llúpol i llevat.
4,8 % a/v
IBUS 16

LA FERA DE LA CLAMOR HOPPY SAISON


Cervesa rossa que destaca pel seu llevat belga que li dona un caràcter sec i especiat. el llúpol afegit en sec li atorga un aroma cítric i la fa molt refrescant.


Aigua, malt d'ordi, malt de blat, malt de sègol, flocs d'ordi, llúpol i llevat.
6,7 % a/v
IBUS 23

TU RAY Rye IPA

Ale amb sègol, cos mig, afruitada i alcohòlica.
Indian Pale Ale elaborada amb sègol, de color coure fosc i cos mig. Els aromes i els sabor recorden clarament a resines de pi amb un toc final a fruites de pinyol i fruites tropicals, sabors que es troben ben acompanyats amb el carácter de la malta de sègol que alhora compensa l’amargor del llúpol.


Aigua, malt d'ordi, malt de blat, malt de sègol, llúpol i llevat.
6.5 % a/v
IBUS 65

BRUTA I TEMERÀRIA BRUT IPA.


Cervesa rossa que destaca pel seu aroma a llúpol, fruites tropicals i resines de pi. Seca en boca i gens amarga fa d’aquesta brut IPA una cervesa temeràriament refrescant.


Aigua, malt d'ordi, malt de blat, flocs de civada, llúpol i llevats.
6,5 % a/v.
IBUS 2,6

BRETTASAURUS Brett IPA Col·laboració amb La Pirata.


Fermentació 100% Brettanomyces durant 4 mesos en tanc d’inoxidable. Destaquen els matisos a fruita tropical que dona el Brett en 1a fermentació, acompanyat d’un aroma i una amargor agradable produït pel dry hopping. Poc funky.


Malt d'ordi, malt de blat, flocs de civada, llúpol i llevat.
7,8% a/v
IBUS 47

VEREMA 2018 Catalan Grape Ale.


Verema 2018 és una infusió entre cervesa i vi que uneix al celler Lagravera i la Granja Cervesera Lo Vilot de la comarca del Segrià. En aquesta Catalan Grape Ale de Fermentació espontània només s’utilitzen ingredients locals i ecològics que expressen el “Terroir” de la nostra zona. De color rogenc i notes a raïm amb un lluger toc àcid que et faran sentir una experiència única.


Malt d'ordi, malt de blat, flocs de civada, llúpol i raïm
5,5% a/v
IBUS 12

OLD SKULL Old Ale Whisky Barrel Aged.


Cervesa fosca d’estil anglès envellida en botes de whisky. En boca és maltosa amb tocs d’èster afruitats i notes a cacau i fruites seques, en equilibri amb la fusta i el whisky.


Malt d'ordi, flocs de civada, llúpol i llevat
8,5% a/v
IBUS 55

Design Piqture